Om mig

Vad är nu detta? Detta är min monolog på internet. Eftersom jag har två barn så kan jag inte sitta och hålla utläggningar i baren på Gröne Jägaren så jag gör det här istället.

Vad är syftet? Till att börja med så ville jag bara se som om jag kunde skriva en hemsida från scratch i html. Det visade sig att det kunde jag men det tog väldigt mycket tid och blev rätt fult. Så nu lär jag mig WordPress och skriver om allt som faller mig in. Eftersom det hjälper i sidorankning om man länkar till andra sidor så tänkte jag att jag dessutom stödjer uppsalainitiativet lite. Det kan dom behöva, att försöka bemöta puckon på internet är inte det lättaste.

Varför har bloggen bytt namn från “bland djävulsvargar och landmaneter” till “hedgestock.eu”? Vi Drakar och Demoner entusiaster är jättebesvikna. Jag hade svårt att bestämma mig för hur jag skulle kalla mitt bloggjag i inläggen. Ibland skrev jag hedgestock.eu, ibland BDoLM eftersom bland djävulsvargar och landmaneter är på tok för långt att skriva ut. Men BDoLM ser ju inte klokt ut så jag har beslutat att mitt bloggjag får heta hedgestock.eu hädanefter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *